KAMERNET OPENT DEUREN

Een landelijke campagne voor een bekend huur- en verhuurplatform middenin een woningcrisis én voor een kritische doelgroep? Dat is strategisch gezien nogal ‘een dingetje’. Wij stelden voor de échte verhalen rondom dit platform boven tafel te krijgen en te bouwen aan een love-brand. Dat bleek een schot in de roos.

360 CAMPAGNE

Want ​​een kamer vinden via het gebruiksvriendelijke platform, betekent vervolgens je leven kunnen delen met huisgenoten. En daardoor ontstaan er andere eetgewoontes, huishoud skills, baanbrekende leefregels, nieuwe muziekvoorkeuren etc. Een overtuigende boodschap die we gefaseerd hebben uitgezet in abri’s, DOOH, radio en social ads. 

TE HUUR KAMER +

In de eerste fase van de campagne lanceerden we het ‘Kamer+ principe’ via socials en DOOH. We zetten de doelgroep aan het denken over de voordelen van het ‘op kamers gaan’ en doorbraken de negatieve sfeer die rondom ‘huren’ hangt. In fase twee van de campagne konden we deze boodschap nog meer tot leven brengen.

MINI DOCU SERIE

Over die onvergetelijke tijd op kamers is veel moois te vertellen. Dus lieten we (oud)huurders van Kamernet voor de camera vertellen welke deuren er voor hen werden geopend waren door het delen van een huis. Met set-fotografie wisten we uit deze video opnames ook weer beeldmateriaal voor Abri’s te ontwikkelen, lekker kostenefficiënt. 

STUKJE ‘REAL’

Het werden oprechte verhalen over liefde, broederschap en ondernemerschap. Hiermee kreeg Kamernet haar menselijke gezicht weer terug. Met deze campagne bewezen we maar weer eens eerlijke boodschappen het altijd winnen.

Alle video’s bekijken? Check ze hier.

OOK ZO’N VETTE CAMPAGNE?
BEL OF MAIL DIEDERIK