Moonback Campagne

PACK YOUR
BAGS

DE UITDAGING

Lekker op vakantieeeee. Maar van het online zoeken naar je ideale hotelletje, word je toch echt helemaal leip? Irritante pop-ups, misleidende teksten: ‘NOG MAAR 1 KAMER OVER’ en zoekresultaten die niet ideaal zijn voor jou, maar voor de aandeelhouders van het boekingsplatform – katsjing! 

Gelukkig is er een nieuwe, menselijke speler op de markt: Moonback. Een Rotterdams boekingsplatform dat niet bang is om tegen de schenen van Booking.com te schoppen en hoteluitknijpende concurrenten het nakijken te geven. Maar hoe positioneer en introduceer je zo’n nieuw merk?

DE OPLOSSING

Pack Your Bags, Moonback is here! Met deze pay-off nodigen we de doelgroep uit om lekker op avontuur te gaan en zeggen we op een gezellige manier tegen Booking.com dat ze op kunnen ******.  We lieten een decor ontwerpen waar de identiteit van Moonback tot leven komt en communiceren in twee korte video’s de pijnpunten van die irritante concurrent. Moonback werd gepositioneerd als ‘de eerlijke boekingssite’. Want als je écht doet wat je zegt, heb je niet veel woorden nodig om dat te omschrijven. 

Een Rotterdamse case in hart en nieren.

OOK ZO’N VETTE CAMPAGNE?
BEL OF MAIL DIEDERIK