Kamer(net)
Als jij

Dikke kans dat jij iemand bent of kent die via Kamernet ooit z’n droomstekkie vond of verhuurde. Maar hoe zit dat met de huidige generatie? Kamernet kon wel wat meer zichtbaarheid gebruiken om de concurrentie voor te blijven. En dat in tijden van een uitdagende woningmarkt. Dus kwam er een positionering die het merk voor altijd relevant zou laten voelen.

MERKHERKENNING 

Kamernet is niet ‘gewoon’ een flink merk, maar staat echt voor een tijdperk. Eentje vol persoonlijke ervaringen en herkenbare verhalen. Over eindelijk op jezelf gaan wonen, volwassen worden, die eerste keer… Iets waar we allemaal over kunnen meepraten, los van individuele verschillen of de tijd waarin we leven en ons met elkaar verbindt. Dus introduceerden we: Generatie Kamernet.


TOEN, NU EN LATER

Als basis voor de landelijke social en online campagne kwam er een branding video waarin verschillende tijdperken vloeiend in elkaar overlopen. Tegelijkertijd laten we zien dat -hoewel de wereld verandert- Kamernet die stabiele factor blijft en dat al sinds 1999! Huurders én verhuurders werden in follow-up video’s apart benaderd met aangepaste boodschappen. Dat noemen we nog eens lekker efficiënt werken!

Previous
Next

OOK ZO’N VETTE CAMPAGNE?
BEL OF MAIL DIEDERIK