European Sleeper

Binnenkort op de rails: een nieuwe nachttrein van Brussel, via Amsterdam naar Praag. En zo’n waanzinnig initiatief kreeg van ons een positionering, visuele identiteit én Europese campagne om van te houden. Doei vliegschaamte, hallo treintrots! Deze coöperatie wil namelijk het goede doen, in alles. 

XYZ PRESENTS:
THE GOOD NIGHT TRAIN

Want een goede nacht is voor iedereen anders, maar iedereen slaapt lekkerder van een ritje met deze knuffelbare trein. De prettige reis begint al op het boekingsplatform. Met een overzichtelijke indeling, nuchter-romantische huisstijl en verhalende content, nemen we je alvast mee op een ontspannen avontuur vol met inspiratie voor jouw duurzame trip.

DROMEN VAN PROPOSITIES

Hoewel nachttrein-concurrenten vaak een exclusieve en decante koers varen, kozen wij voor een meer inclusieve en sympathieke strategie. Aan de hand van een uitgebreid doelgroeponderzoek wisten we passende proposities vast te stellen die allemaal hun unieke ‘good’ sausje kregen.

EEN TIKKIE VERTRAGING OP DE LIJN

De campagne uitingen laten nog even op zich wachten omdat de trein dit jaar nog niet kan vertrekken. Maar! Verwacht van ons een audiovisueel spektakel met een berg aan goooood vibes. The Good Night Train staat klaar om een de vastgeroeste reiswereld op te schudden. 

OOK ZO’N VETTE CAMPAGNE?
BEL OF MAIL DIEDERIK