European Sleeper

Reizen wordt pas écht leuk als we massaal de nachttrein pakken. En dankzij European Sleeper hebben wij er in Europa een gloedje nieuwe verbinding bij. Hoogste tijd om het stof van ‘t nachttrein imago te blazen en iedereen met open armen aan te ontvangen: All aboard The Good Night Train!

GOOOOOOOD

Met de bradingvideo van The Good Night Train lieten we een breed publiek zien hoe Goooood het reizen in de nacht kan zijn. Ongeacht je wensen, je afkomst, je leeftijd, of de dikte van je portemonnee. De branding werd tot in de kleinste details doorgevoerd voor optimale merkherkenning en via verschillende wereldjes krijgt de kijker het gevoel al eventjes aan boord te zijn. 

DATA DRIVEN

Data = wijsheid. Dus zetten we een uitgebreid doelgroeponderzoek op in de EU waardoor we drie doelgroepen konden specificeren. We ontwikkelden een sympathieke positionering, inclusief een opvallend moderne huisstijl en website vol inspiratie. Voor de eerste ticketverkoop kwam er een SEA campagne gericht op citytrippers én een social campagne met animaties. En nee, natuurlijk was dat nog niet alles…

EEN TOP-OF-THE-BILL PRODUCTIE

Met de créme de la créme van de Nederlandse filmindustrie draaiden we een bijzondere productie. Acteurs werden via green screen in een gelaagde miniatuurwereld van speciaal ontworpen decors geplaatst. Alles kwam bij elkaar via special effects, sound-design én de grading op Hollywood niveau. En als je op zo’n niveau iets moois neerzet krijg je écht iets goooods, dat je niet snel vergeet.

SHAREFUNING

OOK ZO’N VETTE CAMPAGNE?
BEL OF MAIL DIEDERIK