Willem de
Kooning
Academie.

De rotterdamse academie positioneert zichzelf als school voor creatieve pioniers. Maar hoe verkoop je een studie aan creatieve breinen die niet in een hokje geplaatst willen worden?

 

xyz presents:

It’s yours

Een online campagne die eigenheid en creativiteit viert. In plaats van het verkopen van een studie, verkopen we de vrijheid om talent te ontwikkelen. Want dat talent, dat hebben ze al. WdKa is er alleen om dat er helemaal eruit te halen.

>1M VIEWS &
40% CONVERSIE

Door slimme growth hacking technieken in te zetten, wisten we met een nihil mediabudget meer dan één miljoen views te genereren. De campagnepagina had daardoor een conversiepercentage van 40% (benchmark = 12%).

Slide left or right…

Previous
Next
Social campagne

Ask
anything

Na de toon te hebben gezet, startte onze vervolgactivatie ‘ask anything’. Daarin kon je online alles vragen aan wdka Studenten. Maar dan ook echt alles. Over de werkdruk, De leraren, het nut van de studie of het uitgaansleven van Rotterdam.

>200
reacties

Zo maakten we van studenten échte influencers. En met succes! De online campagne leefde tot het definitieve inschrijfmoment en bleef al die tijd relevant.

OOK ZO’N VETTE CAMPAGNE?
BEL OF MAIL DIEDERIK